Onder deze noemer versta ik spiritualiteit in de breedste zin van het woord b.v. Ufo's, de ziel, spirituele verschijnselen etc.

uit 2011 tot 2018 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Between the trees

2017

Dit is een schets van een driehoekige UFO met gebruik van mixed media, nl. pastelkrijt en acrylverf. en valt onder mijn vrije opdracht die we op de Schildersacademie moeten maken.

Een bijzondere Ufo

2017

Deze Ufo jaren geleden gefotografeerd en nu geschilderd. Voor mij persoonlijk is het troostrijk en door zijn verblindend licht geeft het mij liefde, genezing en hoop. Het is heel speciaal.

Gray and Pink

2017

Deze Ufo gemaakt met krantenknipsels en pastelkrijt in grijze en roze tinten die ik mooi bij elkaar vind passen.

Het eeuwige Nu

2014

Het beleefde van toen is voorbij, Wat daarna misschien komt, toch dromerij, Het eeuwige Nu, dit ogenblik gegeven, Besef van de realiteit, dit beleven, Telkens weer genietend, dat wat is, Met de flow meegaan, een belevenis.

Outburst

2017

Deze Ufo gemaakt met acrylverf, knipsels van tijdschriften en lijm. Vond ik heel leuk om te doen.

Roze ruit

2017

Deze UFO ook gemaakt voor mijn vrije opdracht voor de Schilder academie. Het is een ruitvormige UFO waarbij ik de lichte kant in het licht gezet heb en de donkere kant in de diepdonkere nacht.

Spiraal Ufo

2013

Draaikolk van gekleurd licht, hemelse wereldprimeur, Telkens veranderend van verschijningsvorm, grootte en kleur, Van de Wereldleraar en onze ruimtebroeders, dit samenspel, Dit bewijs van hun Goddelijke missie duldt geen uitstel, Zo'n fenomeen van jewelste verscheen in tweeduizendnegen, Sindsdien wereldwijd waargenomen, voor het eerst in Noorwegen, Vijf voetbalvelden groot, deze Ufo/megaster, Nieuwsgierig geworden, bekijk de website van Share. www.share-international.org

Ufomania

2012

Dit schilderij is een tweeluik. Hogere intelligenties van Venus, Jupiter en Mars, Talrijke verschijningsvormen maken thans hun opmars, Rustig en ingetogen, wondermooi en verblindend, Kleurrijk en stralend, massief doch doorschijnend, Vol respect, met zorg en geduld geven ze zich meer bloot, Geheime diensten en politici verkeren in hoge gewetensnood.  

Ufo van Venus

2011

Moederschip van Venus, vol liefde en clementie, Hardheid en kleurenpracht van diamant, onbekende substantie, Mysterieus en vaak bliksemsnel, enorm van proportie, Even onzichtbaar, dan gematerialiseerd, absoluut geen fantasie.

Wolk ufo

2018

Deze wolk Ufo gemaakt met het schijnsel van de zon erop van links met echte wolken op de achtergrond om dit te beklemtonen. Vandaar die geel oranje tinten die heel mooi afsteken tegen een blauwe lucht.